Aukioloajat

Ma-pe 9-17
La suljettu
(avoinna ajanvarausten mukaisesti.)Kauneushoitola Greippi

kauneushoitola_greippi.jpeg

On raikas, rento ja pirteä kauneushoitola Salon sydämessä. Siellä teitä palvelee iloinen, puhelias ja energinen nainen. Kosmetologitutkinnon lisäksi olen suorittanut myös alalla arvostetun Cidesco-diplomin eli kosmetologin kansainvälisen tutkinnon. Hallussani on alan uusimmat tiedot ihonhoidosta sekä hoidon merkityksestä koko kehon hyvinvointiin. Olen suorittanut myös kynsiteknikon diplomin. Alan tietotaitoa kartutan jatkuvasti koulutuksissa sekä messuilla. Viimeisimpänä koulutuksena suoritin SOME-markkinoinnin ja myynnin ammattitutkinnon.

Hoitolani sijaitsee katutasossa osoitteessa Helsingintie 17, 24100 Salo. Hoitolaan on helppo tulla niin bussilla, kävellen kuin autollakin, nimittäin parkkitilaa löydät suoraan hoitolan edestä sekä vieressä on isohko parkkitila. Tutustu sivuillani monipuoliseen palveluvalikoimaani, hoitoja löytyy päästä-varpaisiin, tärkeitä vartalohoitoja unohtamatta. Tuotesarjoina huolellisesti valitut laadukkaat ja hoitavat tuotesarjat Darphin, Bion sekä ihoa hoitava mineraalimeikkisarja Jane Iredale. Täysin luomua suosiville valikoitui Phyt´s niminen tuoteperhe. Miehiäkään ei ole unohdettu, joten heille olen valinnut miehekkään tuoksuisen oman hoitolinjan, Phyt´s men. Jalkojen hyvinvointiin myös laadukkaat kotihoitotuotteet.

Ajan voit varata hoitoon sinulle parhaiten sopivana ajankohtana sivuilla olevasta ajanvarausjärjestelmästä tai soittamalla. Rakastan työtäni, toivon sen huokuvan myös teihin ihaniin asiakkaisiini. Anna hetki aikaa itsellesi & hyvinvoinnillesi, olet sen ansainnut. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Tallenna