Aukioloajat

Ma-pe 9-17
La suljettu
(avoinna ajanvarausten mukaisesti.)Tuotesarjat

03_intral_3d__raaka-aineet.jpeg

02_skin_mat_3d__raaka-aineet.jpeg

04_hydraskin_3d__raaka-aineet.jpeg

Darphin - Aromaattista ja tuloksellista ihonhoitoa yksilöllisesti

Darphin konsepti rakentuu aromaterapiasta, kasviuutteista ja mielihyvästä. 
Yksilöllisesti ”mittatilaustyönä” laadittu 3-vaiheinen kauneusohjelma tarjoaa kokonaisvaltaisen kauneuden- ja ihonhoidon kokemuksen.

Ainutlaatuinen tunne, ainutlaatuiset hoitotulokset.

AROMATERAPIA JA KASVISUUTTEET
Yhdistämällä kosmetiikan viimeisimmät saavutukset aromaterapiaan saadaan tuotteita, jotka sisältävät ainutlaatuisen valikoiman hienoimpia aromaattisia kasviuutteita. Ecocertifioidut  Darphin Aromatic care-hoitoöljyt sisältävät puhtaita eteerisiä öljyjä, jotka vaikuttavat ihon ja hengityksen kautta. Tämä erityisen hyvää tekevä aromaterapia stimuloi aisteja ja kehoa sekä herättää kokonaisvaltaisesti vaikuttavan kauneuden ja hyvän olon tunteen.

AISTIEN HEMMOTTELUA
Ylelliset, kaikkia aisteja hemmottelevat hoitotuotteet saavat arjen väistymään tehden ihonhoidosta nautinnon. Jokainen käyttökerta hyväilee kaikkia aisteja herättäen ihon kauneuden ja hyvänolon tunteen.

3-VAIHEINEN KAUNEUSOHJELMA
Darphin kauneusohjelmassa huomioidaan ihotyyppi ja ihon kunto, joka vaihtelee iän, sääolosuhteiden, ravinnon ja elämäntyylin mukaan. Kolme päivittäin käytettävää yksilöllisesti valittua tuotetta -seerumi, Aromatic care-hoitoöljy ja hoitovoide huolehtivat kaikista ihosi tarpeista.

 

www.darphin.fi

 acne-products.gif

Bion tuotteita.

Bion- Epäpuhtaalle iholle sekä ruusufinnille

Tieteen uusi saavutus ihonhoidossa:

Viime vuosien tieteellisen kehityksen ansiosta ihon toiminta tunnetaan nykyään entistä tarkemmin. Tutkijat ovat selvittäneet ihon puolustusmekanismeja, sen kykyä itse korjata vaurioita sekä geenejä, jotka säätelevät ihon eri toimintoja ja näiden geenien aktivoimista.

Ihotautilääkäreiden kanssa yhteistyössä kehitetty BiON luotiin alun perin erilaisten iho-ongelmien, kuten aknen, ruusufinnin ja ikääntyneen ihon hoitoon. BiON-tuotteet saavat aikaan täydellisen aknen hallinnan yli 90% tapauksista. BiONilla on kokonaisvaltainen lähestymistapa aknen hoitoon ja hallintaan, eivätkä sen tuotteet keskity vain oireiden lievittämiseen, vaan myös uusien ongelmien täydelliseen ennaltaehkäisyyn ihossa. Nyt 15 vuoden jälkeen, BiON on lanseerannut tuotteita erilaisille ihotyypeille sekä panostanut myös hoitolassa tehtäviin hoitoihin, palvellen nyt entistä laajempaa asiakaskuntaa.

BiON yhdistää biokemian asiantuntemuksen pääasiallisesti luonnonaineista koostuviin tuotteisiin. Toimiakseen normaalisti iho tarvitsee vitamiineja, kivennäisaineita, proteiineja ja aminohappoja. Aina kun on mahdollista BiON on valinnut nämä aineet tuotteisiinsa luonnollisessa kasveista peräisin olevassa muodossa. BiONin tuoksut koostuvat kasviuutteista sekä eteerisistä öljyistä.

BiONin käyttämät raaka-aineet ovat 100 % luonnollisia, eivätkä tuotteet sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, mineraaliöljyjä, lanoliinia tai parabeeneja.

 

www.bion.fi

 

 

 cache_2413702707.jpeg

868-1235506392-aqua-phyt-s-web1---465fx349f.jpeg

PHYT'S ON 100% luonnollinen, kasvipohjainen luonnonkosmetiikkasarja.

Phyt's luonnollinen ihonhoitosarja on täysin väriaineeton, hajusteeton, lisäaineeton, ilman mitään kemiallista lisää!

Phyt's tarjoaa Sinulle BIO-sertifioitua kasvipohjaista luonnonkosmetiikkaa, jossa on 100%:sti luonnollisia ja ravitsevia ainesosia hellempiin ja tehokkaampiin ihonhoitoihin. Huomaat eron välittömästi ja tulokset paranevat ajan kuluessa. Ihosi on uudistunut, puhdistunut ja tasapainoinen.

Phyt´s on ammattilaisen biosarja, josta löytyy laaja valikoima tuotteita myös suoraan kuluttajille.Phyt's on puhtaudessaan edelläkävijä jo 40 v. kokemuksellaan luomu-tuotannosta kosmetiikassa.

Phyt's luonnonkosmetiikka on täysin luomua. Phyt's on valmistettu parhaista mahdollisista saatavilla olevista luonnon kasvi raaka-aineista, ilman synteettisiä lisäaineita. Tuotteet ja pakkaukset ovat ekologisia, kierrätettäviä ja  bio-sertifioituja. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja.

Phyt's -luomua jo silloin kun se ei vielä ollut muotia!


 424106_380998068585729_126997827319089_1449430_761667916_n.jpeg

Kuvan reunoilla suositut meikkipohjat(irto-/puristepohja.) Hoitaa&suojaa,antaa kauniin pinnan,aurinkosuoja spf 20.

74315_450274817193_57543722193_5464429_2030095_n.jpeg

BB-voide, on meikkipohja, peitevoide,aurinkosuoja spf25 sekä kosteusvoide!

Jane Iredale mineraalimeikki- Kasvojen kauneinta kosmetiikkaa on terve iho!

Jane Iredale on ihoa hoitava mineraalimeikkisarja. Tuotteet sisältävät liki 100 % pigmentit, jotka saadaan syvien maakerrosten mineraaleista, käsiteltynä farmakologisen tason ihoa hoitaviksi tuotteiksi. Ne ovat epäorgaanisessa muodossa, joten tuote itsessään ei kasvata bakteeria, eikä lisää bakteerin kasvua iholla. Lisäksi tuotteissa on maailman ainoana mineraalimeikkisarjana myös merestä saatavat mineraalit, omega-3 rasvahappo ja granaattiomenauute antioksidanttina kosteuden ylläpitämiseksi.

Jane Iredale-tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, synteettisiä säilöntä- ja väriaineita, hajusteita, talkkia eikä muitakaan täyte- tai sidosaineita jotka saattavat  tukkia tai ärsyttää ihoa. Tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja niitä ei ole testattu eläimillä.

 

Jane Iredale meikki peittää täydellisesti mm. punaisuutta ja akneihoa, ilman haittavaikutuksia. 
Meikki tuntuu iholla höyhenen kevyeltä. Mineraalit toimivat meikkituotteena, peiteaineena sekä korvaavat puuterin käytön. Jo pienellä määrällä saadaan meikistä kauniin kuulas, joka kestää koko päivän tukkimatta huokosia ja pakkautumatta juonteisiin. Meikki on vettä hylkivä, joka kestää myös hikoilua valumatta. Meikkipohjat sisältävät hyvän aurinkosuojan UVA/UVB-suojan 20SPF.

 

Kaikki Jane Iredale-tuotteet löytyvät Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen ylläpitämästä allergiaportaalista.

Lisää tietoa sarjasta

 

 

 

 

Phyt´s men
Miehille sopii toki samat hoitotuotteet kuin naisillekin, mutta hoitolastani löytyy miehille ihan oma sarja Phyt´s men. Tuotteet ovat luomulaatuisia eli eivät sisällä hajuste-, väri- tai muitakaan keinotekoisia raaka-aineita. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä, raikkaita miehiseen tuoksuun sopivia.

phyts_men.jpgalexandria-sokerointi1.jpg

alexandria-sokerointi2.jpg

alexandria-image.jpg

Body sugaring- Vartalosokerointi:

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja iholle.

Lopputuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho.

* Sokeri on 100 %:nen luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin.

* Sokeroinnissa karvat poistetaan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.

* Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.

* Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.

* Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.

Huomioitavaa:

Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä.

Hoidon jälkeen:

* Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia

* Kainalokarvojen poiston jälkeen, vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia.

* Kasvokarvojen poiston jälkeen, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia.

* Suojaa iho auringolta seuraavana päivänä.

* Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat.


lehmussaippua.jpeg

1700589.jpeg

mansikkasaippua.jpeg

kylpypallot.jpeg

org_012.jpeg

Korkealaatuiset, käsintehdyt vartalotuotteet saapuivat hoitolaan herkullisen tuoksun kera!

Tuotesarja sisältää  käsintehtyjä tuotteita luonnon raaka-aineista.Tuoteperheeseen kuuluu käsintehdyt saippuat, vartalokuorinnat& jogurtit sekä kylpytuotteet. Tuotteet valloittavat herkullisilla tuoksuilla, väreillä ja ihanilla koostumuksillaan käyttäjänsä.

-Tuotteissa tulvii meren raikkaus, kukkien, hedelmien  ja yrttien tuoksu.Herkkutuoksuina mm. greippi, suklaa, piparminttu, mansikka, laventeli....valitse oma suosikkisi!

* Saippuat -korkealaatuisia, joissa tuoksu säilyy loppuun asti. Saippuoiden pohjana olevat öljyt hoitavat ihoasi kuivattamatta. -Jokainen saippua on ainutkertainen, rakkaudella käsin valmistettu!

* Vartalokuorinnat -valmistettu merisuolasta, rypäleensiemenöljystä sekä marjoista, hedelmistä tai kukista. Sokeripohjaisena valikoimasta löytyvät kirsikka ja sitruunakuorinnat. Kuorinta sulaa veteen iholta, joten se on helppo huuhtoa pois. Ihollesi jää samettisen pehmeä tunne. Kuorinnan sisältämät öljyt hellivät ihoasi!

Vartalojogurtit -Kun avaat purkin, ymmärrät miksi tätä ihanaa voidetta kutsutaan jogurtiksi... Vartalojogurtin eli vartalovoiteen koostumus on täydellinen! Tuote imeytyy välittömästi ihoosi jättäen ihanan silkkisen tunteen.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin, joissa on hinta-laatusuhde kohdillaan!

 

Hoitolassa olevat herkut:

*Saippuat: Greippi, suklaa, vihreä omena, lehmus, piparminttu, vanilja, vuohenmaito-kaura, mansikka-creme ja mustikka-mustaherukka, kookos ja ananas.

Vartalokuorinnat: Greippi, suklaa, mustikka-mustaherukka, mango ja mansikka-creme ja sokeripohjaisina herkullinen kirsikka ja sitruuna.

* Vartalojogurtit: Greippi, suklaa, mustikka-mustaherukka, mango ja mansikka-creme.

* Kuorintasydämet: Greippi, eucalyptus, piparminttu, suklaa, mustikka-mustaherukka ja mansikka.

* Kylpykuulat: Greippi, suklaa, mustikka-mustaherukka, mansikka-creme, laventeli ja ruusu.

* Suihkugeelit: Greippi, suklaa, mustikka-mustaherukka, mansikka-creme ja mango.

* Vartalo/hierontaöljyt: Greippi, suklaa ja vanilja.

* Maitokylpypussit: Greippi ja vanilja.

* Luomu-kylpysuolapaketit.

* Luomu- vartalovoipurkit.1894.img_big.jpeg

Jalkojen hoito

Jalkahoidoissa käytössämme on laadukkaat jalkojen hoitoon suunnatut tuotesarjat Peclavus sekä Camillen. Tehokkaita voiteita ja hoitotuotteita myös jalkojen kotihoitoon.

 

 3599432406_4d756b8e0a2.jpeg

Terveyttä ja hyvinvointia tuhansien vuosien takaa

Lehtosuon hoitoturve on puhdas suomalainen 100% luonnontuote, joka nostetaan suosta käsin koostumuksen rikkoontumisen estämiseksi. Turpeeseen ei lisätä mitään ja siitä poistetaan ainoastaan maatumattomat puunpalaset.

Turve on syntynyt suossa tuhansien vuosien aikana. Geologian Tutkimuskeskuksen mukaan Lehtosuon turve on erinomaista hoitoturpeeksi. Hoitoturve on kasviperäinen tuote, joka sisältää runsaasti fulvo- ja humushappoja, joilla on hyvä imeytymiskyky ihoon ja näin turve vaikuttaa pintaa syvemmältä. Lisäksi siinä on monia ihoa hoitavia ainesosia, kuten kuparia, magnesiumia, mangaania ja sinkkiä.

Hoitoturpeen terapeuttiset vaikutukset:

perustuu biologisten ainesosien aktivoivaan ja antiseptiseen vaikutukseen. Lämpö tehostaa vaikutusta. Hoitoturvetta käytetään yli 100 vaivaan.

Turve:

* Laihduttaa ja poistaa selluliittia edistämällä aineenvaihduntaa ja poistamalla kehosta kuona-aineita.

* Lievittää tulehduksia -helpottaa reumaattisia kiputiloja, nivelvaivoja, lihassärkyjä.

* Iho-ongelmiin -psoriasikseen, ihottumiin, akneen ja hiuspohjan ongelmiin.

* Kosteuttaa, pehmentää, kuorii ja syväpuhdistaa ihoa.Hoitoturve sopii kaikenikäisille. Sillä ei tunneta allergisoivaa vaikutusta. 
Kehon ylikuumenemisen johdosta suositellaan kuitenkin varovaisuutta sydän- ja verenpainetautia sairastaville. Myös raskaana olevien on syytä noudattaa varovaisuutta, kokovartalohoitoja turpeella ei suositella.

Hoitolasta turvetuotteita myös kotikäyttöön. Valikoimissa mm. turvepusseja, shampoota ja pihkavoidetta. Tule tutustumaan ja ihastu.

 www.lehtopeat.com

 

Tallenna