Palvelut

Jalkahoito

Jalkahoito

Tarjoamme monenlaiset jalkahoidot ammattitaidolla. Täyden palvelun jalkahoito meillä sisältää niin jalkakylvyn, kynsien leikkauksen, kovettumien hoitamisen, jalkahieronnan kuin jalkojen kuorinnan. Lisäksi lakkaamme kyntesi ja tarjoamme kokonaisvaltaista hyvinvointia jaloillesi. Hemmottele itseäsi ihanalla jalkahoidolla tai ilahduta ystävääsi lahjakortilla.

Tutustu palveluun jalkahoito
Käsihoito

Käsihoito

Haluatko hemmotella itseäsi käsihoidolla? Käsihoito sisältää meillä niin manikyyrin kuin käsihieronnan. Lisäksi voit jatkaa käsihoidon jälkeen käsiesi hemmottelemista ja laitattaa meillä geelikynnet.

Tutustu palveluun käsihoito
Ultraääni-ihonpuhdistus

Ultraääni-ihonpuhdistus

Ultraääni-ihonpuhdistus auttaa saamaan täydellisesti puhtaan ihon. Ultraäänen avulla ihon ylimpien kerrosten lika nousee ylöspäin tehden ihosta erittäin puhtaan ilman kipua. Hoidon jälkeen tunnet ihosi raikkaaksi ja puhtaaksi. Suosittelemme varaamaan ajan useampaan peräkkäiseen ihon puhdistukseen parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tutustu palveluun ultraääni-ihonpuhdistus
Tätä mieltä asiakkaamme ovat palveluistamme

Asiakkaiden palautteet

Pipsa P.

Tilasin kasvohoidon yhteyteen ultraääni-ihonpuhdistuksen, sillä halusin päästä eroon epäpuhtauksista. Kokemus oli erittäin positiivinen, sillä jännitin alkuun sitä, miltä ultraääni tuntuisi iholla. Voin suositella tätä lämmöllä muillekin, ja iso plussa erittäin mukavalle kosmetologille.

Pipsa P.
Ultraääni-ihonpuhdistus
Riina H.

Sain ystävältäni lahjaksi lahjakortin kosmetologille ja päätin käyttää sen käsihoitoon. Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun ja henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Ensi kerralla aion ehdottomasti kokeilla täyden palvelun jalkahoitoa. En malta odottaa.

Riina H.
Käsihoito
Mikko P.

Vaimoni varasi minulle ajan kasvohoitoon yllätyksenä, joten pitihän se käyttää. Kokemus oli mielestäni erittäin positiivinen ja rentouttava. Sain unohtaa hetkeksi työstressin ja plussana oloni oli erittäin raikas hoidon päätyttyä. Saatan jopa palata joskus uudelleen.

Mikko P.
Kasvohoito
Meiltä löytyy kosmetologialan diplomi

Meille on myönnetty Cidesco-diplomi

Meiltä löytyy kosmetologialan diplomi

Varaa aika kosmetologille