Jalkahoito Salo

Jalkahoitola Salo tarjoaa kokonaisvaltaisia jalkahoitoja

Jalkahoitola Salo tarjoaa kokonaisvaltaisia jalkahoitoja

Kosmetologimme tarjoavat kokonaisvaltaisia jalkahoitoja. Meiltä saat kaikenlaiset jalkahoidot aina yksittäisistä toimenpiteistä, kuten kovettumien ja känsien poistosta täydellisiin, kokonaisvaltaisiin hoitoihin. Meillä perusjalkahoito sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen, kovettumien poiston ja jalkahieronnan. Voit myös tilata muita palveluja jalkahoidon päälle tai tehdä jalkahoidosta vielä monipuolisemman.

Jalkahoitola Salo tekee myös kokonaisvaltaisia jalkahoitoja, joihin kuuluu perusjalkahoidon lisäksi myös kuorinta, naamio ja kynsien lakkaus. Jalkahoidon yhteydessä voidaan myös tehdä aromaterapiaa, jolloin hoidosta nauttii koko keho. Tätä kutsutaan meillä kokonaisvaltaiseksi jalkahoidoksi, sillä sekä kehosi että mielesi saavat hoitoa. Näin lähdet meiltä aina rentoutuneena ja hyvinvoivana.

Tarjoamme jalkahoitoja toimipisteessämme Salon keskustan tuntumassa. Meille on esteetön pääsy, joten voit tulla myös pyörätuolin tai rollaattorin kanssa. Tarvittaessa avustamme sinut sisään.

Varaa aika

Jalkahoito Salo tarjoaa monipuoliset jalkahoidot

Varaa aika jalkahoitoon

Voit vara ajan jalkahoitoon täyttämällä yhteydenottolomakkeen sivuillamme. Toivomme, että kerrot samalla omat toiveesi, kuten sen, millaisen jalkahoidon haluat, ja haluatko varata päälle joitakin muita kosmetologin palveluita. Valittavanasi on joko vaativa jalkahoito Salo, perusjalkahoito tai kokonaisvaltainen jalkojen hoito. Mikäli et osaa sanoa, mikä palveluista olisi juuri se oikea, voit vain kirjoittaa meille toiveesi ja me autamme sinua valitsemaan oikean palvelun. Tarvittaessa räätälöimme palveluitamme myös sinun toiveisiisi sopiviksi.

Saat aina iloista ja ammattitaitoista palvelua

Saat aina iloista ja ammattitaitoista palvelua

Me saamme asiakkailtamme aina hyvää palautetta palveluistamme, sillä meillä on erittäin iloinen ilmapiiri. Työntekijämme ovat erittäin energisiä ja reippaita, ja monet asiakkaamme ovat olleet sitä mieltä, että positiivinen energia todella tarttuu. Tule siis meille hemmoteltavaksi ja palveltavaksi. Me otamme kaikki asiakkaamme aina lämmöllä vastaan.

Varaa aika

Jalkahoito Salo tarjoaa monipuoliset jalkahoidot

Hemmottele kaikkia aistejasi jalkahoidon aikana

Oletko koskaan kokeillut aromaterapiaa? Mikäli et, suosittelemme sitä suuresti. Voit tilata aromaterapian jalkahoidon yhteyteen, jolloin pääset nauttimaan ja rentoutumaan koko kehollasi.

Aromaterapia voidaan toteuttaa sinun toiveidesi mukaisesti. Mikäli olet herkkä tuoksuille, voimme valita rauhoittavia tuoksuja, jotka eivät ole liian päällekäyviä.

Aromaterian ja jalkahoidon yhteydessä voidaan myös kuunnella rauhoittavaa musiikkia tai luonnonääniä, jotta saisit kokonaisvaltaisen kehokokemuksen. Näin pääset rentoutumaan kaikilla aisteillasi, ja lupaamme, että tunnet olosi sekä rentoutuneeksi, raikkaaksi että kevyeksi hoidon jälkeen. Kaikki arjen stressi katoaa taatusti, kun kaikki aistit saavat rentoutua.

Jalkahoitola Salo kuuntelee toiveitasi, ja mikäli jätät aromaterapian välistä, sekin onnistuu. Tiedämme, että monet ovat herkkiä voimakkaille tuoksuille, ja siksi tarjoamme myös tuoksuttomia tuotteita vaihtoehdoiksi.

Jalkahoito kokemuksia

Asiakkaiden palautteet

Viivi S.

Kävin perusjalkahoidossa kauneushoitolassa ja olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun. Annan suuren plussan siitä, että sain valita tuoksuttomat tuotteet käytettäväksi jalkahoitoon, sillä olen erittäin herkkä tuoksuille. Kosmetologi kuunteli toiveeni ja oli erittäin ystävällinen.

Viivi S.
Perusjalkahoito
Pasi L.

Kävin hoitamassa kovettumia jaloistani kosmetologilla. Perusjalkahoito oli oikein riittävä, enkä välittänyt niin jalkahieronnasta, joten se jätettiin suosiolla väliin. Pidin siitä, että toiveeni otettiin huomioon eikä turhia palveluita edes yritetty tyrkyttää.

Pasi L.
Jalkahoito
Matilda H.

Pääsin oikeaan hemmotteluhoitoon kosmetologilla, kun halusin kokonaisvaltaisen jalkahoidon. Kokemus oli erittäin miellyttävä ja rentouduin kaikilla aisteillani. Haluan myös mainita kosmetologin ystävällisyydestä, sillä hän oli erittäin mukava. Tästä tulee ehdottomasti vakipaikkani.

Matilda H.
Kokonaisvaltainen jalkahoito
Jalkahoitola Salo on palkittu diplomilla

Olemme saaneet arvostetun diplomin

Jalkahoitola Salo on palkittu diplomilla

Kauneushoitola Salo tarjoaa käyttöösi kauneudenhoitoalan ammattilaiset. Kosmetologikoulutuksen lisäksi olemme saaneet Cidesco-diplomin, joka on erittäin arvostettu ja kertoo hyvästä palvelun laadusta.

Meillä saat vain sellaista palvelua, jota ansaitset. Annamme ammattitaitoiset kosmetologit käyttöösi ja tarjoamme aina iloista ja ystävällistä palvelua. Olet aina tervetullut meille ammattilaisten hemmoteltavaksi.

Jalkahoito Salo myy myös lahjakortteja, jotta voisit ilahduttaa sinulle tärkeitä ihmisiä hemmotteluhoidoilla. Lahjakorttimme ovat käytettävissä liikkeessämme mihin tahansa kosmetologin palveluun tai tuotteeseen. Voit kysellä meiltä mahdollisuutta lahjakorttien hankkimiselle yhteydenottolomakkeen kautta, tai sitten ostaa ne meiltä suoraan samalla kun tulet hoitoihin. Odotamme yhteydenottoasi ja sitä, että pääsemme näyttämään sinulle osaamisemme.