Siirry suoraan sisältöön

Kauneushoitola hinnasto

Varaa aika kosmetologipalveluun tällä sivulla. Me autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivimman palvelun ja voimme räätälöidä kosmetologi-hinnat juuri sinun tarpeisiisi.

Varaa aika kosmetologille

Pyydä sinulle räätälöity tarjous

Meiltä löydät kaikki kosmetologipalvelut aina käsihoidoista ja jalkahoidoista ihonpuhdistukseen, rakennekynsien laittoon ja muihin kauneuspalveluihin saakka. Kauneushoitola Salo räätälöi tarpeisiisi sopivat palvelut, eli voit halutessasi yhdistää vaikka käsihoidon ja rakennekynsien laiton keskenään. Pyydä meiltä juuri sinun tarpeisiisi sopivin kauneushoitola tarjous.

Meillä kosmetologi hinnasto ei ole täysin kiinteä, sillä kosmetologi hinta vaihtelee sen mukaan, millaista palvelua haluat. Hintamme ovat kuitenkin erittäin kilpailukykyiset ja voit saada meiltä tarjouksia sen mukaan, millaista palvelua haluat. Räätälöimme mielellämme palvelumme juuri sinulle sopiviksi, joten otathan yhteyttä meihin sivultamme löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta. Jätä meille toiveesi siitä, millaista palvelua haluaisit, ja milloin haluaisit palvelun tapahtuvan.

Etkä vielä tiedä, mikä palveluista olisi sinulle sopivin? Ei hätää, voit kertoa meille tarpeistasi ja me autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivimman kosmetologipalvelun. Vastaamme viestiisi korkeintaan kahden arkipäivän kuluessa, mutta normaalisti pyrimme vastaamaan heti kun mahdollista. Muista varata aika kosmetologeillemme ajoissa, sillä he ovat hyvin suosittuja.  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakkaiden kokemuksia

  Asiakaspalautteet

  Varasin ajan ultraäänikasvohoitoon, sillä se kuulosti erittäin tehokkaalta tavalta saada puhdas iho. Olen tyytyväinen lopputulokseen, sillä ihoni jäi silkkisen pehmeäksi ja olo oli raikas hoidon jälkeen. Kosmetologi oli myös todella ystävällinen.

  Anni S. Kasvohoito ultraäänellä

  Harrastan paljon urheilua ja jalkani kovettuvat silloin tällöin. Minulle on tärkeää pitää jaloistani hyvää huolta ja siksi käyn säännölliset jalkahoidoissa kosmetologilla. Kauneushoitola Greippi on vakipaikkani, sillä saan aina hyvää palvelua.

  Silja K. Jalkahoito

  Sain vaimoltani lahjakortin kosmetologille vuosipäivämme kunniaksi ja pitihän se käydä hyödyntämässä. Minulle sopi parhaiten käsihoito, sillä käteni ovat välillä erittäin kuivat ja halkeilevat. Hoito oli erittäin miellyttävä.

  Antti J. Tavallinen käsihoito

   Sinulle räätälöidyt kosmetologipalvelut

   Onko mielessäsi jokin kauneusasia, johon kaipaat apua? Anna meidän auttaa.

   Monet kärsivät hiljaa erilaisista kauneusongelmista, kuten pigmenttiläiskistä tai aknesta. Me olemme sitä mieltä, että kenenkään ei pitäisi jäädä asian kanssa yksin, vaan ottaa rohkeasti yhteyttä ammattiosaajaan. Me haluamme auttaa sinua ongelmasi kanssa. Sivustomme asiakaspalautteet kertovat vahvasti siitä, että teemme parhaamme asiakkaiden auttamiseksi. Meille olet aina tervetullut ja me olemme valmiina tekemään kauneusunelmistasi totta. Etsitään yhdessä ratkaisu pulmiisi!

   Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen