Käsihoito

Tilaa meiltä kokonaisvaltainen käsien hoito

Tilaa meiltä kokonaisvaltainen käsien hoito

Haaveiletko pehmeämmistä ja sileämmistä käsistä? Haluaisitko suoda käsillesi hemmotteluhetken? Meiltä löydät erilaiset käsihoidot, joiden avulla saat terveemmät kädet ja rentoudut keskellä arjen kiireitä. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi peruskäsihoito, kokonaisvaltainen käsihoito ja parafiinihoito käsille. Autamme sinua tarvittaessa valitsemaan sopivimman hoitomuodon juuri sinun tarpeisiisi.

Käsien hoito on erittäin tärkeää, sillä kädet joutuvat koetukselle joka päivä. Kotityöt, pakkanen, auringonpaiste, puutarhatyöt, tietokoneen ääressä istuminen ja moni muu asia laittaa kädet koetukselle. Pieni hemmotteluhetki silloin tällöin tekee hyvää käsille ja samalla koko keholle. Voit ottaa käsihoidon yhteyteen myös aromaterapiaa, jotta kaikki aistisi pääsisivät nauttimaan.

Teemme käsihoitoja ja tarjoamme muita kosmetologin palveluita toimipisteessämme Salon keskustassa. Voit saapua meille joko autolla, bussilla tai vaikka kävellen. Meille on myös esteetön pääsy.

Varaa aika

Käsihoito on oikea hemmotteluhetki arjen keskellä

Varaa aika käsihoitoon

Täydellinen käsihoito auttaa käsiä voimaan hyvin ja rentouttaa samalla koko kehoa. Voit varata meiltä joko peruskäsihoidon tai kokonaisvaltaisen hoidon. Kaikkiin käsihoitoihimme sisältyy myös käsien hieronta. Ajan varaaminen onnistuu täyttämällä oheisen yhteydenottolomakkeen sivustollamme. Voit samalla mainita, mihin palveluun haluaisit varata ajan, ja milloin haluaisit hoidon tapahtuvan. Me vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Saat meiltä vastauksen viimeistään kahden arkipäivän kuluessa viestisi saapumisesta. Jos et tiedä, mikä hoitomuoto sopisi sinulle parhaiten, voit kertoa sen, ja me autamme sinua valitsemaan sopivimman.

Meiltä monet erilaiset käsihoidot

Meiltä monet erilaiset käsihoidot

Peruskäsihoito sisältää meillä käsien puhdistuksen, kynsien muotoilun, kynsinauhojen siistimisen, kuorinnan, käsien hieronnan, kynsinauhojen öljyämisen, lakkauksen ja hoitovoiteen. Kokonaisvaltaiseen käsihoitoon voidaan puolestaan sisällyttää myös aromaterapiaa ja rauhoittavia ääniä, kuten rauhallista musiikkia tai luonnonäänien kuuntelua. Näin pääset rentoutumaan kaikilla aisteillasi ja unohtamaan arjen kiireet hetkeksi kokonaan.

Varaa aika

Hemmottele kuivia käsiä

Parafiinihoito käsille

Haluaisitko kokeilla aivan erilaista käsihoitoa? Parafiinihoito käsille tekee ihostasi pehmeän, terveemmän ja nuoremman näköisen. Se soveltuu etenkin talvihoidoksi, mutta se voidaan myös toteuttaa kaikkina vuodenaikoina.

Parafiini syväkosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää mahdollisia kipuja. Lisäksi se häivyttää uurteita ja ryppyjä.

Voit halutessasi varata parafiinihoidon meiltä jonkin muun käsihoidon yhteyteen. Se sopii erinomaisesti myös urheiluvammojen, lihaskouristusten ja tulehdusten hoitoon, sillä parafiinin lämpö hoitaa ja rentouttaa. Lisäksi se elvyttää käsien alueen verenkiertoa, minkä vuoksi se sopii niille, jotka kärsivät kylmistä käsistä ympäri vuoden.

Parafiinihoito sisältää meillä myös käsien hieronnan. Käsien hoito on erittäin tärkeää kaikkina vuodenaikoina, joten varaa meiltä aika.

Käsihoito ja parafiinihoito kokemuksia

Asiakkaiden palautteet

Maikki H.

Kärsin lohkeilevista kynsistä ja kuivista kynsinauhoista ja siksi varasin ajan käsihoitoon. Kokemus oli erittäin rentouttava ja se jätti käteni ihanan pehmeiksi. Aion ehdottomasti tulla uudelleen ja kokeilla myös muitakin kosmetologin palveluita.

Maikki H.
Peruskäsihoito
Pauli K.

Varasin ajan käsihoitoon, sillä kaipasin helpotusta kuivaan ja halkeilevaan ihoon. En halunnut voimakkaita hajusteita ja kosmetologi kuunteli toiveeni. Sain ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua, joten suosittelen sitä lämmöllä myös muille kuivista käsistä kärsiville.

Pauli K.
Käsihoito
Annika L.

Varasin ajan parafiinihoitoon, sillä se kuulosti niin mielenkiintoiselle. Kokemus oli erittäin hyvä ja rentouttava, ja aion ehdottomasti mennä joskus uudelleen. Käsieni iho jäi silkkisen pehmeäksi ja pysyi pehmeänä vielä viikko hoidon jälkeenkin.

Annika L.
Parafiinihoito käsille
Käsien hoito alan parhailta osaajilta

Kosmetologimme ovat ammattitaitoisia

Käsien hoito alan parhailta osaajilta

Tarjoamme alan parhaat tekijät tekemään kauneushoitoja sinulle. Kun etsit luotettavaa kosmetologia, on Kauneushoitola Salo vastaus etsintääsi. Meidät on palkittu myös alan diplomilla.

Kaikki kosmetologimme ovat saaneet kosmetologialan tutkinnon, mutta sen lisäksi meille on myös myönnetty alalla erittäin arvostettu Cidesco-diplomi. Se kertoo osaamisestamme.

Käsien hoitaminen ympäri vuoden on erittäin tärkeää, sillä käytämme käsiämme päivittäin. Kivuliaat kynsinauhat, kovettumat ja halkeamat vaivaavat jokaista jossakin vaiheessa elämää, ja silloin käsihoito voi olla ainoa apua. Ota meihin yhteyttä, jos kätesi tuntuvat olevan hoidon tarpeessa. Me tarvittaessa ohjaamme sinut oikean palvelun puoleen. Tiesitkö, että voit hankkia meiltä myös lahjakortin, jolla voit ilahduttaa ystävääsi?