Viimeisimmät artikkelit

Kauneus
Paljonko hiukset kasvaa kuukaudessa keskimääräisesti
by Sanna/ on 15 Aug 2022

Paljonko hiukset kasvaa kuukaudessa keskimääräisesti

Monet meistä miettivät, että paljonko hiukset kasvaa kuukaudessa. Vastaus on, että ne kasvavat 0,5 sentistä 1,7 senttiin. Kasvusykli vaihtelee täysin sen mukaan, millaisen syklin on saanut syntyessään. Sitä ei koskaan voi verrata kenenkään kanssa eikä sitä voi yleistää. Tästä on vedetty se johtopäätös, että keskimääräinen kasvu kuukaudessa on sentti. Enemmän hiusten kasvuun vaikuttaa anageenivaihe, jossa hiukset kasvavat aktiivisesti. Sen kesto on yleensä 2-8 vuotta. Tämän vaiheen on kestettävä mahdollisimman pitkään, jos aikoo kasvattaa pitkät hiukset.

Kauneus
Naisten hiustenlähtö voi pelästyttää
by Sanna/ on 23 Jun 2022

Naisten hiustenlähtö voi pelästyttää

Toisinaan harmittaa, kun hiukset näyttävät tarpeettoman ohuilta tai on alkanut jonkinlainen naisten hiustenlähtö. Se muuttaa ulkonäköä ja tulee tarve piilottaa ongelmaa. Joku toinen taas voi kärsiä siitä, että onnettomuus on vienyt hiuksia tai joskus tehty leikkaushaava ammottaa tyhjänä. Näihin ei aina auta edes hiustyylin muutos vaan silloin on perehdyttävä, millainen vaihtoehto voi olla hiustensiirto naiselle. Se ei ole lainkaan huono vaihtoehto, koska kauniit hiukset tuovat takaisin itseluottamusta ja uusilla hiuksilla on ylpeää liikkua muiden joukossa.

Kauneus
Irtoripsien laitto vinkeillämme
by Sanna/ on 15 Apr 2022

Irtoripsien laitto vinkeillämme

Erilaiset irtoripset voivat tuoda omille ripsille sekä pituutta, volyymia että haluttua muotoa. Ne myös tekevät erityisen näyttävän lisän vaikkapa juhlameikkiin, mutta toimivat hyvin ripsistä riippuen myös arkikäytössä. Irtoripsien laitto tuottaa kuitenkin monelle päänvaivaa. Se vaatii jonkin verran opettelua, tarkkuutta ja kärsivällisyyttä. Lopputulos on silti yleensä kaiken vaivan arvoinen. Niiden laittamiseen onkin muutamia kikkoja, jolloin ne saa paikoilleen huomattavasti helpommin. Mitä irtoripsien laitto vaatii? Monille tutuin tapa kiinnittää irtoripset on ripsien liimaaminen ripsiliimalla.

Kauneus
Ultraäänikasvohoito ja ihonpuhdistus
by Sanna/ on 17 Feb 2022

Ultraäänikasvohoito ja ihonpuhdistus

Sonoscrub on ultraäänen avulla tehtävä ihonpuhdistus. Tämä ultraäänikasvohoito puhdistaa ihon tehokkaasti ja hellävaraisesti. Se puhdistaa ihon syvältä, mutta ei jätä iholle minkäänlaisia jälkiä. Voidaankin sanoa, että se on kivuton ihonpuhdistus. Sen voi tehdä myös aivan tärkeiden juhlien kynnyksellä ilman pelkoa ihon punoituksesta hoidon jälkeen. Hoidon jälkeen kasvovoiteet ja seerumit imeytyvät ihoon paremmin, jolloin niistä saa parhaan tehon. Ultraäänikasvohoito puhdistaa ja hoitaa Aivan ensiksi ihon pinta puhdistetaan, jotta siitä saadaan pois kasvovoide ja mahdolliset meikit.

Kauneus
Sokerin vaikutus ihoon
by Sanna/ on 28 Nov 2021

Sokerin vaikutus ihoon

Monelle ei varmasti tule yllätyksenä se, että runsas sokerin syönti on terveydelle haitaksi. Mutta tiedätkö sinä, millainen on sokerin vaikutus ihoon? Runsas sokerin syöminen voi näkyä myös ihollasi, joten ennen kuin jatkat kovalla kädellä herkuttelua, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua sokerin haittapuoliin. Tämän jälkeen saatat nimittäin katua liiallista herkuttelua, ja moni jättääkin sokerin erittäin vähälle kuultuaan sen vaikutuksista ihoon. Millainen on sokerin vaikutus ihoon? Runsas sokerin syöminen voi vaikuttaa ihoon negatiivisesti. Sokeri ei pelkästään aiheuta lihavuutta, vaan se voi myös tehdä ihostasi vanhemman näköisen.