Naisten hiustenlähtö voi pelästyttää

post thumb
Kauneus
by Sanna/ on 23 Jun 2022

Naisten hiustenlähtö voi pelästyttää

Toisinaan harmittaa, kun hiukset näyttävät tarpeettoman ohuilta tai on alkanut jonkinlainen naisten hiustenlähtö. Se muuttaa ulkonäköä ja tulee tarve piilottaa ongelmaa. Joku toinen taas voi kärsiä siitä, että onnettomuus on vienyt hiuksia tai joskus tehty leikkaushaava ammottaa tyhjänä. Näihin ei aina auta edes hiustyylin muutos vaan silloin on perehdyttävä, millainen vaihtoehto voi olla hiustensiirto naiselle. Se ei ole lainkaan huono vaihtoehto, koska kauniit hiukset tuovat takaisin itseluottamusta ja uusilla hiuksilla on ylpeää liikkua muiden joukossa.

Naisten hiustenlähtö ja hiustensiirto

Kun päätös hiustensiirrosta on tehty ja kaikessa rauhassa on eri klinikat vertailut, eteneminen lähtee käyntiin konsultaatiolla. Siinä selvitetään terveystilanne ja hahmotellaan lopputulosta sekä mietitään leikkaukseen käytettävää metodia. Kun operaation jälkeen hiusten kasvaminen haluttuun tyyliin kestää vuoden, kannattaakin valita sellainen klinikka, joka seuraa hiusten kasvun kehittymistä koko tämän vuoden. Ulkomaille ei tarvitse matkustaa sitä varten vaan seuranta voidaan hoitaa kätevästi videopuheluilla. Samassa voi kysyä kysymyksiä, mitä on herännyt ja saada niihin vastauksia.

Kun päätös toimenpiteeseen menosta on tehty, on vielä tarkempi konsultaatio edessä, kun pääsee perille. Sen jälkeen on valmisteluvaihe, jossa piirretään hiustensiirto alue ja tehdään lopullinen päätös yksityiskohdista. Sitten onkin vuorossa jo toimenpide ja se alkaa sillä, että siirrettävät karvatupet irrotetaan, jonka jälkeen päästääkin istuttamaan hiukset, joko peittämään kaljuja kohtia tai tuomaan tuuheutta. Kaikki tämä onnistuu paikallispuudutuksella.

Mikä on tärkeintä?

Koskaan ei korosteta liikaa sitä, miten tärkeä vaihe on konsultaatio. Se ei ole vain kirurgin näkemys, vaikka hän kokenut onkin, vaan myös sinä saat sanoa oman mielipiteesi. Siinä otetaan myös huomioon se, miten aika muuttaa hiusrajaa. Aina on muistettava, että hiustensiirto on pitkävaikutteinen projekti, jolla naisten hiustenlähtö voidaan saada loppumaan. Tuloksetkin tulevat lopullisesti näkyviin pikku hiljaa vuoden aikana. Uusi kasvu alkaa 3-6 kuukauden kuluttua toimenpiteestä ja lopullinen tulos on nähtävissä 12-18 kuukauden kuluessa, riippuen hiusten kasvunopeudesta ja hoidon onnistumisesta.