Kauneushoitola Greippi

Kauneushoitola Greippi tarjoaa kaikki kosmetologipalvelut

Kauneushoitola Greippi tarjoaa kaikki kosmetologipalvelut

Kauneushoitola Greippi Salo tarjoaa monipuoliset ja kokonaisvaltaiset kosmetologipalvelut käyttöösi. Olemme toimineet jo vuosia Salon keskustan tuntumassa tarjoten ihmisille erilaisia kauneus- ja kosmetologipalveluita. Meillä työskentelee joukko reippaita, iloisia ja avuliaita kosmetologeja, joilla on takanaan vuosien kokemus työstä.

Meille on helppo saapua ja olet aina tervetullut mistä päin Suomea tahansa. Otamme sinut lämmöllä vastaan ja tavallisten kauneuspalveluiden lisäksi voimme auttaa sinua myös kauneudenhoitoon liittyvissä kysymyksissä. Koska kosmetologimme ovat koulutettuja, he osaavat tarjota sinulle ammattitaitoista palvelua ja rutkasti osaamista. Osaamme neuvoa sinua myös iho-ongelmien ja allergioiden hoidossa, ja tarjoamme palveluita, joissa otamme ihosi kunnon ja mahdolliset yliherkkyydet ammattitaidolla huomioon.

Varaa aika kosmetologille

Täytä yhteydenottolomake ja kerro toiveistasi

Varaa aika kosmetologille

Voit varata ajan kosmetologille sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta. Halutessasi voit myös jättää kysymyksesi ja toiveesi ensimmäisen viestisi yhteyteen. Me vastaamme sinulle viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.

Ammattitaitoiset kosmetologimme

Taitavat kosmetologimme

Ammattitaitoiset kosmetologimme

Meillä työskentelee joukko koulutettuja kosmetologeja. Heiltä löytyy osaamista niin kauneus- kuin hyvinvointipalveluiden parista. Kauneushoitola Greippi Salo tarjoaa niin kasvohoitoja, jalka- ja käsihoitoja, hierontoja ja ihonpuhdistusta tarpeidesi mukaan. Jos sinulla on etsinnän alla Salo ripsienpidennykset tai geelikynnet, sekin onnistuu. Meiltä löytyy myös kosmetologeja, jotka ovat opiskelleet kynsiteknikoiksi. Voit siis halutessasi tilata käsihoidon ja hankkia samalla geelikynnet. Näin saat kokonaisvaltaista käsien hoitoa ja varmaa vastinetta rahoillesi. Voit myös ostaa lahjakortin ja hemmotella omia lähimmäisiäsi kauneuspalveluilla. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarkemmin omista toiveistasi. Varataan sinulle aika haluamaasi palveluun.

Pyydä tarjous

Kokonaisvaltaista hyvinvointia Salon keskustassa

Kauneushoitolamme sijaitsee aivan Salon keskustan tuntumassa tarjoten kaikkia hyvinvointi- ja kauneuspalveluita. Meiltä löytyy nettiajanvaraus, joka onnistuu yhteydenottolomakkeen kautta. Tarjoamme kokonaisvaltaista kehon hyvinvointia kaikille asiakkaillemme. Halutessasi voit nimittäin tilata palveluihimme myös aromaterapiaa lisänä. Näin saat rentoutua kaikilla aisteillasi ja unohtaa arjen kiireet hetkeksi kokonaan. Meille on tärkeää, että nautit meillä olostasi ja voit rentoutua kaikessa rauhassa. Siksi tilamme ovat rauhalliset ja seesteiset. Me otamme sinut ilolla vastaan ja autamme sinua voimaan paremmin.

Kauneushoitola Greippi on saanut Cidesco-diplomin

Kosmetologitutkinnon lisäksi meidät on palkittu diplomilla

Kauneushoitola Greippi on saanut Cidesco-diplomin

Varaa aika kosmetologille