Ultraääni-ihonpuhdistus

Meiltä myös Sonoscrub ultraääni-ihonpuhdistus

Meiltä myös Sonoscrub ultraääni-ihonpuhdistus

Haaveiletko puhtaasta ja raikkaasta ihosta? Se onnistuu meillä ultraäänikasvohoidolla. Ultraäänen avulla ihosta tulee erittäin puhdas, sillä sen avulla saadaan ihon epäpuhtaudet, kuten lika ja tali, poistumaan ihon pintakerroksista kivuttomasti. Ultraääni-kasvohoito toimintaperiaate on meille erittäin tuttu, sillä kosmetologimme ovat työskennelleet hoidon parissa jo vuosia.

Sonoscrub ultraääni-ihonpuhdistus on kokonaisvaltainen ja nykyaikainen tapa kuoria ja puhdistaa iho ilman kipua tai jälkiä. Se myös irrottaa iholta kuolleen sarveissolukon jättäen ihon samettisen pehmeäksi. Ultraäänikasvohoito sisältää meillä alkupuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistuksen, tarvittaessa yksittäisten mustapäiden poiston, kasvonaamion ja hoitovoiteen. Hoidon jälkeen ihosi tuntuu raikkaalta ja puhtaalta.

Toimipisteemme sijaitsee Salossa aivan keskustan tuntumassa, joten meille on helppo saapua niin autolla, julkisilla kuin pyörällä. Monet saapuvat meille jopa hieman kauempaa.

Varaa aika

Ultraääni-ihonpuhdistus tekee ihostasi raikkaan ja pehmeän

Varaa aika ultraääni-ihonpuhdistukseen

Tehokas ihonpuhdistus tekee iholle hyvää silloin tällöin, vaikka iholla ei näkyvää likaa olisikaan. Moni itse asiassa yllättyy siitä, miten raikkaaksi ja samettisen pehmeäksi iho muuttuu kasvohoidon jälkeen. Voit varata ajan ultraäänikasvohoitoon oheisen yhteydenottolomakkeen kautta. Jätä meille toiveesi ja kerro, milloin haluaisit kasvohoidon tapahtuvan. Me vastaamme sinulle mahdollisimman pian, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Muistathan, että kosmetologimme ovat erittäin suosittuja, joten varaathan ajan mahdollisimman hyvissä ajoin.

Ultraäänikasvohoito sisältää monia positiivisia vaikutuksia

Ultraäänikasvohoito sisältää monia positiivisia vaikutuksia

Ultraäänikasvohoito on erittäin tehokas tapa saada iho puhtaaksi. Puhdistuksen lisäksi se kuorii kuolleet ihosolut pois, poistaa mustapäät ja talin, uudistaa ihoa, tehostaa ihosolujen uudistumista ja nopeuttaa kasvojen alueen verenkiertoa, vähentää aknea, haalentaa pigmenttiläiskiä, kosteuttaa ihoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Paras lopputulos saadaan silloin, kun varataan muutama peräkkäinen hoitokerta.

Varaa aika

Hemmottele itseäsi kasvohoidoilla

Valitse kiinteyttävä tai puhdistava ultraäänikasvohoito

Tarjoamme erilaisia ultraäänikasvohoitoja, joten voit valita hoidoistamme sinulle sopivimman vaihtoehdon. Onko toiveenasi ainoastaan puhdistaa tehokkaasti kasvojen ihoa vai haluaisitko myös kiinteyttää sitä?

Voit valita joko tehokkaasti puhdistavan tai kiinteyttävän kasvohoidon. Voimme myös yhdistää nämä kaksi ja tarjota sinulle kokonaisvaltaisen hoidon.

Jos et osaa sanoa, mikä sinulle olisi paras mahdollinen hoitomuoto, voit kertoa meille toiveistasi ja ihonlaadustasi. Me osaamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivimman kasvohoidon. Voit kertoa meille toiveistasi heti ensimmäisen viestisi yhteydessä ja me osaamme neuvoa sinua heti alkumetreiltä lähtien.

Jos haluat samettisen pehmeän ihon, on Sonoscrub ultraääni-ihonpuhdistus valintasi. Me suosittelemme sitä monille ensikertalaisille ensimmäiseksi kasvohoidoksi.

Ultraääni-ihonpuhdistus kokemuksia

Asiakkaiden palautteet

Lilli K.

Olen jo pidempään kärsinyt aknesta, eivätkä apteekin ihonhoitotuotteet ole tuntuneet tarpeeksi tehokkailta minulle. Siksi lähdin kokeilemaan ultraäänikasvohoitoa ja ihoni tuntui jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen paljon puhtaammalta ja raikkaammalta. Aion jatkaa tätä säännöllisesti.

Lilli K.
Ultraäänikasvohoito
Juho P.

Kaipasin tehokasta kasvojen alueen ihonpuhdistusta ja siksi varasin ajan ultraääni-ihonpuhdistukseen. Kokemus oli hyvä, vaikka alkuun jännitinkin, miltä hoito tuntuisi. Haluan antaa myös plussaa kosmetologien ystävällisyydestä, sillä he ymmärsivät kertoa minulle, mitä hoidon aikana tapahtui, jotta minua ei jännittäisi niin paljon.

Juho P.
Ultraääni-ihonpuhdistus
Aliisa A.

Olin jo pitkään haaveillut kiinteämmästä kasvojen ihosta ja siksi kokeilin kiinteyttävää ultraäänikasvohoitoa. Suosittelen ehdottomasti muillekin, sillä ihoni tuntui huomattavasti kimmoisammalta. Varasin muutaman peräkkäisen ajan ja luulen, että tästä tulee minulle rutiini.

Aliisa A.
Ultraäänikasvohoito
Sonoscrub ultraääni-ihonpuhdistus ammattitaidolla

Meille on myönnetty kosmetologialan diplomi

Sonoscrub ultraääni-ihonpuhdistus ammattitaidolla

Kauneushoitola Salo tarjoaa käyttöösi kosmetologialan koulutuksen käyneitä kosmetologeja. Meiltä löytyy runsaasti osaamista ja kokemusta, ja meille on myönnetty arvostettu Cidesco-diplomi.

Ammattiosaamisen lisäksi kosmetologimme ovat erittäin ihmisystävällisiä, energisiä ja puheliaita. Meille olet aina tervetullut, ja toivomme, että viihdyt meillä parhaalla mahdollisella tavalla.

Voit tilata meiltä myös lahjakortin, jos haluat ilahduttaa ystävääsi tai läheistäsi jollakin kauneuslahjalla. Lahjakortilla on mahdollista varata ultraääni-ihonpuhdistus, käsihoito, jalkahoito, ripsenpidennykset tai jokin muu kosmetologipalveluistamme. Jos sinulla on lahjakortti, voit varata ajan meille normaalisti, mihin tahansa palveluun, ja maksaa vasta paikan päällä lahjakortillasi. Muista varata aika ajoissa, sillä kosmetologimme ovat erittäin suosittuja.