Irtoripsien laitto vinkeillämme

post thumb
Kauneus
by Sanna/ on 15 Apr 2022

Irtoripsien laitto vinkeillämme

Erilaiset irtoripset voivat tuoda omille ripsille sekä pituutta, volyymia että haluttua muotoa. Ne myös tekevät erityisen näyttävän lisän vaikkapa juhlameikkiin, mutta toimivat hyvin ripsistä riippuen myös arkikäytössä. Irtoripsien laitto tuottaa kuitenkin monelle päänvaivaa. Se vaatii jonkin verran opettelua, tarkkuutta ja kärsivällisyyttä. Lopputulos on silti yleensä kaiken vaivan arvoinen. Niiden laittamiseen onkin muutamia kikkoja, jolloin ne saa paikoilleen huomattavasti helpommin.

Mitä irtoripsien laitto vaatii?

Monille tutuin tapa kiinnittää irtoripset on ripsien liimaaminen ripsiliimalla. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että liimojen laaduissa voi olla suuria eroja. Niiden mukana tuleva liima ei siis aina ole se paras vaihtoehto. Mikäli ripsien laittaminen on hankalaa tai pysyminen huono, voi vika olla joskus itse tuotteen sijaan liimassa. Lisäksi kaikki liimat eivät sovi allergikoille, kuten esimerkiksi lateksiallergikoille.

Ripsien paikalleen liimaaminen vaatii tarkkuutta. Monia helpottaa ripsinauhan leikkaaminen pienempiin osiin. Sisäkulmien palat myös mukailevat silmien luonnollista kaarta paremmin, kun ne leikkaa pienemmiksi. Ripsitupsut dipataan liimassa, annetaan kuivua hetki ja asetetaan omien ripsiesi tyveen. Voit asettaa ripsiä koko silmän pituudelle tai vaikka vain korostaa ulkokulmia. Mikäli ripsien laitto itse ei onnistu, kauneushoitola Salo tarjoaa myös ripsienpidennyksiä, jotka ovat usein irtoripsille loistava vaihtoehto.

Vaihtoehdot ripsiliimalle

Ripsiliima ei ole ainoa vaihtoehto ripsien kiinnittämiseen eli myös allergikoille löytyy vaihtoehto. Liimaton vaihtoehto on esimerkiksi magneettien avulla kiinnitettävät magneettiripset. Magneetti-eyelinerin kanssa käytettävät irtoripset ovat myös helppo ja liimaton vaihtoehto. Magneettiripsiä voi myös käyttää useaan kertaan eli et joudu ostamaan jatkuvasti uusia ripsiä itsellesi.