Ultraäänikasvohoito ja ihonpuhdistus

post thumb
Kauneus
by Sanna/ on 17 Feb 2022

Ultraäänikasvohoito ja ihonpuhdistus

Sonoscrub on ultraäänen avulla tehtävä ihonpuhdistus. Tämä ultraäänikasvohoito puhdistaa ihon tehokkaasti ja hellävaraisesti. Se puhdistaa ihon syvältä, mutta ei jätä iholle minkäänlaisia jälkiä. Voidaankin sanoa, että se on kivuton ihonpuhdistus. Sen voi tehdä myös aivan tärkeiden juhlien kynnyksellä ilman pelkoa ihon punoituksesta hoidon jälkeen. Hoidon jälkeen kasvovoiteet ja seerumit imeytyvät ihoon paremmin, jolloin niistä saa parhaan tehon.

Ultraäänikasvohoito puhdistaa ja hoitaa

Aivan ensiksi ihon pinta puhdistetaan, jotta siitä saadaan pois kasvovoide ja mahdolliset meikit. Tämän puhdistuksen jälkeen alkaa itse ultraäänihoito. Aluksi laite tekee iholle kuorinnan, jolloin iholta saadaan pois kuollut ihosolukko ja joka myös pehmittää ihoa. Kuorinnan ansiosta hoidossa käytettävät aineet pääsevät imeytymään tehokkaammin. Seuraavaksi vuorossa on varsinainen syväpuhdistus.

Ultraääni ihonpuhdistus poistaa ihohuokosten talin ja muut epäpuhtaudet tehokkaasti. Asiakkaan tarpeesta riippuen tämän hoidon jälkeen voidaan tehdä vielä mekaaninen epäpuhtauksien poisto. Hoidon päätyttyä asiakkaan kasvoille levitetään ihon tarpeeseen vastaava naamio. Tämän jälkeen levitetään vielä asiakkaan iholaadulle parhaiten soveltuva voide. Hoitoon voidaan lisätä myös seerumi ja kasvohieronta.

Hoidon hyödyt ja esteet

Hoito edistää erilaisten aineiden imeytymistä ihoon ja se myös rauhoittaa sekä luo hyvän suojan. Hoito liuottaa tehokkaasti iholle kertyneen talin ja kirkastaa ihoa, jonka jälkeen iho tuntuu erittäin pehmeältä. Hoidolle voi olla esteenä muun muassa sydämentahdistin, migreeni, syöpä, antibioottihoito, infektio tai kortisonilääkitys.